Robert, un tânăr de 21 de ani, din Ipotești, Olt, are nevoie de doar 2500 lei pentru un miracol de Crăciun

Lumea este, evident, inegală, dar viața, deși un miracol pentru toate ființele pământului, este uneori cu totul nedreaptă în cazul unor oameni. Astăzi vorbim de Robert. Robert Ciobanu, din localitatea Ipotești, Olt, care are nevoie de numai 2500 de lei pentru un miracol de Crăciun.

Povestea lui a fost postată pe o rețea de socializare de administratorul unui grup care, după cum spune, în fiecare an, în preajma Crăciunului, încearcă să dea imbold membrilor grupului ca, din puțin în puțin, să poată fi ajutat un suflet nefericit.

Așadar, Robert, un tânăr în vârstă de 21 de ani, provine dintr-o familie destrămată. Părinții au divorțat cu ani în urmă. După ani grei de pușcărie, tatăl său s-a stins din viață. Frații săi sunt risipiți prin lume și nu mai vor să știe nimic de el.

Robert, căruia sănătatea nu îi permite să fie ca noi toți (autorul poveștii asta lasă să se înțeleagă) locuiește singur și își câștigă traiul muncind cu ziua prin sat. O vecină cu suflet mare se îngrijește, atât cât poate, de el, mai spălându-i o haină, mai dăruindu-i o farfurie cu hrană caldă.

Ei bine, ce își dorește cel mai mult Robert de la viață este ca locuința în care stă să fie racordată la rețeaua de energie electrică. Atât.

Cum nu el este proprietar al imobilului, autoritățile locale și-au luat sarcina să se ocupe de documente. Noi îl putem ajuta cu niște bani. Nu mulți, pentru că suma necesară pentru ca Robert să aibă curent electric este de numai 2500 de lei.

Cu un minim efort din partea noastră, Robert ar putea să se minuneze nu doar de miracolul luminii electrice, ci și de niște alimente și haine, ca să simtă și el, cu adevărat, bucuria Sărbătorilor.

Pentru cei care l-ar putea ajuta pe Robert a fost deschis un cont la BRD:

Cont IBAN: RO49BRDE290SV37349872900

Titulara contului este CIOBANU DIANA ELENA.

Povestea întreagă a lui Robert Ciobanu, AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here