Noi imagini, FOTO și VIDEO, de la accidentul petrecut în această dimineață la Găneasa. Patru victime, două transportate la spital

Noi imagini au apărut de la accidentul petrecut în această dimineață pe DN65, la intrare în Găneasa dinspre Slatina.

În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau patru persoane, dintre care două au ajuns la spital.

„Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit la fața locului cu un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială pentru intervenție și descarcerare, au intervenit pe Drumul European 574, în zona localității Găneasa, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. La fața locului a intervenit și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau patru persoane. La sosirea echipajelor, toate cele patru persoane se aflau în afara autoturismelor, conștiente.

Cele patru persoane au fost asistate la locul evenimentului, iar două dintre acestea au fost transportate la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Pompierii SMURD au transportat la spital un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Bobicești, cu traumatism toracic și sângerare nazală.

Echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean a preluat și transportat la UPU Slatina tot un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din orașul Balș, cu suspiciune de fractură la membrul inferior drept.

Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma evenimentului, care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here