Petre Daea, infectat cu coronavirus. Primele declaraţii de pe patul de spital

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, este infectat cu coronavirus. Acesta este internat la Spitalul Matei Balş din Capitală.

Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii, este infectat cu coronavirus. Acesta este internat de trei zile la Institutul Matei Balş din Capitală.

Potrivit primelor informaţii, starea de sănătate a fostului ministru este una bună.

„Sunt internat de trei zile. Mă simt bine. Sunt confirmat COVID. În urma unor analize repetate, sunt internat la Matei Balş”, a afirmat Petre Daea vineri, pentru News.ro.

Întrebat dacă i-au transmis medicii când va fi externat, social-democratul a răspuns: „Nu eu decid şi nu am o perspectivă acum”.

Bogdan Stanoevici, în stare gravă după COVID-19. Fostul candidat la Preşedinţie este intubat

Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și candidat la Președinția României, trece prin clipe grele, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. A fost internat la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală, iar starea sa a devenit destul de gravă.

Bogdan Stanoevici este în stare gravă după ce s-a infectat cu coronavirus. ”Bogdan Stanoevici se află la ATI, intubat, la Spitalul Sfântul Pantelimon. Ieri a fost intubat, se simțea rău de mai bine de două săptămâni și acum, se afla în stare destul de gravă, dar medicii fac tot ceea ce le sta în putință pentru a-l vindeca”, au declarat surse pentru Gândul.ro.

La începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara că nu poartă mască de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus pentru că este ”sănătos”. Actorul a mai spus că a făcut lunar teste anti-COVID, iar toate au ieșit negative.

”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă.

Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea Bogdan Stanoevici, potrivit Agerpres.

În luna noiembrie a acestui an, reprezentanții Spitalului ”Sfântul Pantelimon” din București au făcut public un adevărat strigăt de ajutor, dezvăluind că la secția ATI au mai rămas doar trei medici, în plină pandemie de coronavirus.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here