Primăria Slatina a început distribuirea tichetelor sociale de Crăciun. Cine beneficiază și unde pot fi valorificate acestea

Primăria Municipiului Slatina anunță demararea acțiunii de a tichetelor sociale de Crăciun începând de astăzi 18 decembrie, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române.

Astfel, din numărul total de 4419 cereri depuse inițial în acest sens de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/ accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 1200 RON, vor primi propriul zis tichetele sociale menționate un număr de 4367 persoane.

„Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale sa derulat în perioada 28 septembrie-23 octombrie persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele 10 puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie prin poștă electronică la adresa office@das-slatina.ro.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 RON/ beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte”, se arată într-un comunicat al municipalității.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 135 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichete social ce va fi distribuit beneficiarilor.

Totodată, lista respectivă poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina, www. primăriaslatina.ro, la rubrica “Informații de interes public”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here