Tânără de 17 ani, ucisă de o maşină care a trecut prin peretele casei, în timp ce fata participa la cursurile online

O tânără de 17 ani din Statele Unite a murit, după ce o mașină a pătruns prin zidul casei sale, în timp ce participa la cursurile şcolare online.

Din primele informații, șoferul autoturismului ar fi început să se simtă rău, motiv pentru care ar fi pierdut controlul volanului și a intrat în casa în care locuia tânăra, transmite Daily Star.

În tot acest timp, fata de 17 ani participa la ore online și nu a mai putut face nimic pentru a se salva.

În ciuda îngrijirilor medicale pe care le-a primit, ulterior, s-a constat decesul.

„Era muncitoare. Era foarte, foarte inteligentă. Când am găsit-o, i-am verificat pulsul. Nu mai respira”, a povestit fratele acesteia, care dormea în camera alăturată în momentul accidentului.

„Era cunoscută pentru calmul şi duioşenia ei şi era un elev excelent, cu un interes deosebit pentru artă şi design vestimentar. Rugăciunile noastre o însoţesc pe ea, familia ei şi pe toţi cei apropiaţi. O vom regreta pururea”, a transmis conducerea liceului la care Aramis studia, care a alocat familiei tinerei şi un psiholog specializat în tratarea traumelor.

„Era o fată foarte fericită şi, chiar dacă avea tot ce şi-a dorit, merita mai mult. Merita să trăiască mai mult”, a spus şi sora fetei decedate în tragicul accident.

Sursa (text și foto): romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here