SARS-CoV-2 a mai SECERAT două vieți în Olt. Câte persoane au pierit de COVID-19 în județ

Încă două persoane din Olt au murit după ce au fost infectate cu SARS-CoV-2. 211 persoane au murit în Olt după ce s-au infectat cu noul coronavirus.

Este vorba de o femeie de 82 de ani care a fost internată la Spitalul Caracal în data de 17 decembrie, la două zile după ce a fost confirmată cu COVID-19, în urma testării efectuate la domiciliul său.

Ea a încetat din viață în 26 decembrie. Decesul a survenit pe fondul complicațiilor produse de noul coronavirus, femeia suferind și de fibrilație atrială permanentă cu alură ventriculară rapidă, demență, Alzheimer și insuficiență renală extrinsecă.

O altă femeie, de 76 de ani, internată în data de 24 decemnrie la Spitalul Slatina, confirmată pozitiv în 25 decembrie și transferată la Spitalul Caracal în 26 decembrie, a murit ieri.

Ea mai suferea de diabet zaharat tip II, insuficiență cardiacă clasa II NYHA, obezitate de gradul II și de insuficiență renală.

211 persoane au murit în Olt după ce s-au infectat cu noul coronavirus.

Până acum, 9253 de cazuri au fost confirmate pozitiv în Olt, de la începutul pandemiei, ultimele 32 fiind înresgistrate în ultimele 24 de ore.

Din totalul persoanelor infectate, 8389 au fost declarate vindecate.

În prezent, 95 de oameni cu COVID-19 sunt internate în spital, dintre ele 14 fiind la Terapie Intensivă.

Datele Direcției de Sănătate Publică arată că, acum, 558 de persoane se află în izolare la domiciliu, iar 537 de persoane sunt în carantină la domiciliu.

De la începutul pandemiei, în județul Olt au fost testate 23.188 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here