Acțiuni de amploare, miercuri seară, ale polițiștilor din Olt. Ce urmăresc oamenii legii/ FOTO

La această oră, la nivelul județului Olt, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean, împreună cu lucrători ai celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniu, desfășoară acțiuni, în special în zona centrelor comerciale, pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului Coronavirus.

Precizăm că la acțiuni participă și Poliția Locală, care, în această perioadă, se află sub comanda operațională a Poliției Române.

Poliţiştii olteni vă recomandă:

Având în vedere contextul actual, privind numărul ridicat de persoane depistate cu coronavirus, recomandăm în continuare tuturor cetăţenilor să aibă un comportament precaut.

Evitați aglomerațiile, nu vă expuneți la riscuri, păstrați distanțarea fizică și puraţi masca de protecție. Nu transformați febra cumpărăturilor în alt fel de febră. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Efectuați deplasările din intervalul orar 23.00-05.00 , strict pentru motivele permise legal și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

Ne dorim ca toți cetăţenii să conștientizeze faptul că sănătatea și viața sunt cele mai importante, iar efortul nostru comun, cetățeni și autorități deopotrivă, se face pentru limitarea răspândirii infectărilor cu virusul SARS Cov-2. Poliţiştii vor aplica legea și nu vor tolera nicio abatere de la normele legale.

Daţi-vă ocazia de a petrece şi alte sărbători fericite împreună cu cei dragi, evitând acum să vă expuneţi pericolului de a vă îmbolnăvi şi de a transmite virusul şi celor apropiaţi!

Polițiștii sunt şi vor fi în continuare prezenți la datorie pentru binele cetăţenilor!

Imagini de la acțiunile aflate, miercuri seară, în desfășurare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here