INCREDIBIL cum preotul din Olt care, băut fiind, a accidentat MORTAL un copil a încercat să-i păcălească pe anchetatori. Ce i-a dat prin cap omului bisericii

Preotul din comuna Bîrza care, băut fiind, a accidentat mortal, ieri, cu autoturismul, un copil de 15 ani din Bobicești a încercat să-i pună pe anchetatori pe o pistă falsă, modificând probele la fața locului.

Mai exact, după impact, omul bisericii, Florian Uțoiu, a mutat mașina într-o poziție în care datele ulterioare ale anchetei să îl poată avantaja. Se știe că, în astfel de cazuri, șoferul care a produs un accident nu are voie să miște autoturismul din poziția în care s-a oprit, astfel încât polițiști să poată stabili cu exactitate împrejurările în care evenimentul rutier a avut loc.

Acum, după ce anchetatorii au descoperit faptele suplimentare ale autorului accidentului, preotul din Bîrza este cercetat pentru trei infracțiuni.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de «uciderea din culpă», «conducerea sub influența alcoolului sau altor substanțe» și «părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia»”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Tragedia a avut loc sâmbătă pe raza comunei Bobicești. Supus probei cu aparatul alcooltest, s-a dovedit că autorul faptei băuse înainte să urce la volan.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0.45 miligrame/Litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge”, declara, după incident, ofițerul de relații cu presa din cadrul IPJ Olt.

Reprezentantul Bisericii este cercetat în stare de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here