Clipe de coșmar pentru familia șefului de post de la Morunglav. Fănel Nițu, condus pe ultimul drum/ FOTO

Fănel Nițu, polițistul mort în accidentul produs în urmă cu trei zile pe Drumul Național 64, în comuna Șopârlița, a fost înmormântat azi. El avea doar 49 de ani.

Șeful de post a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare.

Accidentul în urma căruia Fănel Nițu a pierit s-a petrecut acum trei zile, în jurul orei 9.30, pe Drumul Național 64, pe raza comunei Sopârliței, unde o autospecială de poliție în care se aflau doi oameni ai legii și o ambulanță au intrat în coliziune. Totul s-a petrecut din cauza unui pacient care era în ambulanță și care a devenit violent.

Ambulanța care transporta respectiva persoană era însoțită echipajul de poliție, conform protocolului, având semnalele luminoase în funcțiune.

Întrucât pacientul ar fi devenit violent, conducătorul ambulanței a frânat brusc, moment în care echipajul poliției a intrat în coliziune față spate cu acesta. Evenimentul s-a petrecut pe fondul unui carosabil ușor umed.

În urma accidentului, cinci persoane, respectiv doi polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicești, o asistentă medicală, ambulanțierul și pacientul, au ajuns la spital.

Echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au intervenit la fața locului, au asistat medical victimele și le-au transportat la spital, conștiente.

Deși medicii Spitalului Județean de Urgență Slatina au intervenit prompt, polițistul Fănel Nițu nu a mai putut fi salvat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here