Gigi Becali a construit o mănăstire în Vâlcea şi vrea să se retragă definitiv acolo

Patronul FCSB s-a retras în mare parte din viaţa publică şi rareori mai intră pe posturile TV, unde discută despre coronavirus şi medicamentele minune anti-Covid pe care le deţine şi cu care susţine că şi-a tratat apropiaţii infectaţi.

Gigi Becali, un obișnuit al televiziunilor de sport altădată, refuză acum orice dialog despre fotbal și FCSB la tv. Ajuns la 62 de ani, latifundiarul din Pipera vrea să-și petreacă ultimii ani din viață la mănăstire.

El și-a anunțat apropiații de decizia sa și peste câțiva ani se va muta la un schit din județul Vâlcea. Conform unor surse Ziare.com, Gigi Becali își pregătește terenul pentru anii bătrâneții.

A ajutat la construcția unei mănăstiri în localitatea Pătrunsa din județul Vâlcea.

Omul de afaceri și-a cumpărat pe meleagurile din Oltenia și câteva sute de oi. Merge des acolo cu oamenii lui de încredere, Ionuț Lutu și Alexandru Tudor.

„Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă”, spune anul trecut, Gigi Becali.

Ca să ajungi la mănăstirea din satul Pătrunsa, comuna Bărbătești, din județul Vâlcea, este nevoie să mergi câțiva kilometri buni pe jos.

Până să ajungă să se retragă pe meleagurile vâlcene, Becali se lupta să bage în farmaciile din România medicamentul Arbidol, pe care l-a luat în cantități uriașe din Rusia, dar care este blocat în vamă.

Această pastilă, după spusele lui Becali, ajută la eradicarea coronavirusului.

„Am 40.000 – 50.000 de flacoane în vama și nu-mi dau voie să între în România, nu am primit aprobare scrisă de la Ministerul Sănătății.

Am vorbit cu un lanț de farmacii să-l băgăm fără adaos, ca să poată și omul de rând să cumpere aceste pastile.

Mai ales, pentru cei care se tratează acasă. Arbidol am putea face și în țară, că e simplu, dar e ieftin. Am putea face pentru toată Europa”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here