Polițiștii din Olt, în ALERTĂ. Ciobanul care ar putea fi înecat, căutat de oamenii legii. Se cere ajutorul populației

Poliţiştii olteni sunt pe urmele bărbatului care ar fi fost plecat în apropierea pârâului Bârlui cu o turmă de oi și nu a mai revenit la domiciliu. 

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicești au fost sesizaţi de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Bobicești, cu privire la faptul că Țucureanu Florică, care are în grijă turma sa de oi, nu a revenit la domiciliu.

„Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești și cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au demarat, ieri, de îndată verificări și activități de căutare a persoanei dispărute. În urma căutărilor efectuate în proximitatea pârâului și în pădurea din localitatea Bobicești, bărbatul nu a fost găsit. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul pompierilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt”, a declarat Alexandra Dicu, reprezentantul IPJ Olt.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești și cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt continuă și azi verificările și activitățile de căutare a persoanei dispărute.

Potrivit oamenenilor legii, în activități sunt angrenați voluntari din comuna Bobicești.

„Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: 1.60 m înălțime, constituție atletică, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare. Bărbatul prezentă un defect de mers”, a mai spus Alexandra Dicu.

La momentul dispariției, acesta purta o geacă neagră din fâș, pantaloni negri, cizme de cauciuc și fes albastru.

Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here