Tribunalul Olt a DECIS: Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu!

Sursa foto: romaniatv.net

Tribunalul Olt a luat, ieri, o nouă decizie în privința lui Gheorghe Dincă și a vecinului său, Ștefan Risipițeanu, aflați după gratii în dosarul în care au fost trimiși în judecată pentru crimă și viol în cazul Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu.

Astfel, instanța a decis că cei doi inculpați vor rămâne, în continuare, în arest preventiv.

„În baza art. 207 alin. 4 C.p.p: Menține măsura arestării preventive dispusă (în cursul urmăririi penale) faţă de inculpații Dincă Gheorghe şi Risipiţeanu Ştefan”, se arată în încheierea instanței de judecată.

Decizia nu este definitivă, cei doi inculpați având drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, de procurorii DIICOT, fiind acuzat că, în urmă cu aproape doi ani, le-ar fi răpit, violat și ucis pe Luiza Melencu (18 ani) și Alexandra Măceșanu (16 ani), în locuința sa din Caracal. În sarcina sa au fost reținute infracțiunile de trafic de persoane, viol, omor calificat, profanare de cadavre sau morminte și trafic de minori.

În judecată a fost trimis și un vecin al lui Dincă, respectiv Ștefan Risipițeanu, pentru viol, acesta fiind acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, cu acordul celui care, potrivit anchetatorilor, a răpit și sechestrat fata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here