Urmărire ca-n filme în Slatina: Un șofer a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. A intrat cu mașina într-un gard, după care a continuat să gonească

Sursa foto: mediafax.ro

Urmărire ca în filme pe o stradă din Slatina, după ce un șofer a refuzat să oprească autoturismul la semnalul regulamentar al polițiștilor. Cu oamenii legii pe urmele lui, conducătorul auto fugar a intrat într-un gard, după care a continuat goana. Într-un târziu, el a fost blocat. Până la urmă, polițiștii au reușit să blocheze autoturismul. Șoferul fugar a fost reținut pentru 24 de ore. De ce fugea bărbatul?

Totul s-a întâmplat pe strada Tudor Vladimirescu din Slatina, unde un echipaj al Poliției, împreună cu un jandarm au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism al cărui șofer a refuzat să oprească.

„Conducătorul auto nu s-a conformat solicitării oamenilor legii, continuându-și deplasarea. Polițiștii au pornit de îndată în urmărirea autoturismului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

În timpul deplasării, autoturismul condus de bărbat a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, rezultând doar pagube materiale, după care conducătorul auto a continuat se sustragă solicitării de a opri.

„Mai multe echipaje de poliție din cadrul Poliției Municipiul Slatina au intervenit și au blocat în trafic autoturismul respectiv”, a precizat Alexandra Dicu.

De ce fugea slătineanul de polițiști

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Slatina. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest,  rezultând o concentrație de 1,13 miligrame/ Litru alcool pur în aerul expirat.  Bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge.

Totodată, a reieșit faptul că acesta are permisul de conducere suspendat.

Polițiștii Biroului Rutier Slatina au reținut bărbatul, pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  “conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe” și “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here