Rezultatele autopsiei bebeluşului din Suceava: asfixie cu lichid pătruns în plămâni, moarte violentă

Rezultatele preliminare ale autopsiei bebeluşului din Suceava au fost făcute publice. Acesta a avut o moarte violentă cauzată de asfixie cu lichid pătruns în plămâni. Legiştii nu au stabilit, încă, dacă este vorba despre lapte sau apă, acest aspect urmând să fie stabilit în următoarele zile.

Rezultatele autopsiei bebeluşului din Suceava. Băiețelul mort la câteva ore după ce a fost botezat la Biserica Sf. Constantin și Elena din cartierul Zamca al municipiului Suceava a fost supus autopsiei miercuri dimineață, la necropsie asistând o echipă numeroasă de medici, de la Serviciul de Medicină Legală Suceava, dar și experți independenți. Rezultatele preliminare ale necropsiei indică faptul că nou-născutul a decedat în urma asfixierii cu lichide pătrunse în plămâni. Ca urmare, copilul s-a sufocat și a intrat în stop cardio-respirator.

Legiştii nu au putut spune dacă lichidul prezent în plămâni este apă din cristelniţă sau lapte. Au fost recoltate probe ale căror rezultate vor sosi în zilele următoare.

Prezenţa lichidului în plămâni a fost constatată și de medicii care au intervenit în încercarea de a-l slava. Micuțului i-a fost aspirat lichid din plămâni.

Înmormântarea bebeluşului va avea loc joi, 4 ianuarie.

Polițiștii, sub coordonarea unui procuror, fac cercetări în cadrul unui dosar de ucidere din culpă, deschis deocamdată în rem. Totodată, pe durata desfăşurării anchetei, preotul care a săvârşit botezul a fost suspendat din funcţie.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here