Admitere şcoli militare de subofiţeri. Ce trebuie să ştie cei care vor să devină jandarmi

Tinerii care vor să devină jandarmi pot avea tatuaje. Vor fi admişi la şcolile militare numai dacă tatuajele se află în zone ale corpului care sunt acoperite de vestimentație, în ținuta de vară.

După ce mai mulţi tineri dornici să participe la examenul pentru admiterea în cadrul școlilor militare de subofițeri au întrebat dacă pot să participe la concurs dacă au tatuaj, Jandarmeria Română a postat pe pagina de Facebook răspunsul jandarmului Adrian.
„Da, dar numai dacă este acoperit de vestimentaţie, în ţinuta de vară”, este răspunsul lui Adrian, postat alături de două fotografii care să explice situaţia.

„Așadar, fie că ai tatuaj (care respectă recomandările legale) sau nu, noi te așteptăm să intri în echipa noastră. Dacă te-ai hotărât, încă mai este timp suficient să-ți depui cererea de înscriere până pe data de 28 februarie a.c.
– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, arma Jandarmerie – http://www.scoaladragasani.ro/
– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, arma Jandarmerie – https://www.jandarmeriafalticeni.ro/, au mai transmis reprezentanţii Jandarmeriei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here