Gigel Știrbu, „palmă” pentru ministrul Transporturilor: „Practicile pesediste nu vă vin bine!”

Deputatul PNL de Olt Gigel Știrbu este supărat pe ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, pentru că acesta nu i-a răspuns în termenul legal unei interpelări pe tema Drumului Expre Craiova-Slatina-Pitești.

În 27 ianuarie, deputatul liberal de Olt Gigel Știrbu a depus o interpelare adresată Ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, având drept obiect furnizarea de noi informații despre stadiul drumului expres Craiova-Slatina-Piteşti. Potrivit legii, Drulă trebuia să îi răspundă în cel mult 30 de zile, ceea ce nu s-a întâmplat.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, parlamentarul de Olt îl acuză pe Drulă de „practici pesediste”.

„Domnule Ministru Drulă, practicile pesediste nu vă vin bine!

Cunoaștem cu toții faptul că drumul expres Craiova-Pitești reprezintă una din cele mai importante proiecte pentru regiunea Oltenia. Din acest motiv am depus o interpelare pe data de 27 ianuarie adresată Ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, având drept obiect furnizarea de noi informații despre stadiul drumului expres Craiova -Piteşti. Deși termenul legal pentru răspuns la interpelare era data de 17 februarie a.c., încă nu am primit vreo adresă oficială la cele solicitate, și din această cauză voi face o revenire la interpelare.

Sunt convins de bunele intenții ale ministrului Drulă, dar țin să-i reamintesc că și PSD-ul avea aceste apucături.

Referitor la proiectul drumului expres Craiova-Pitesti, sunt convins că este extrem de important pentru domnul Drulă ca și pentru cele aproape 2 milionade de locuitori din regiunea de Sud-Vest. Acest drum expres reprezintă un obiectiv important și pe plan naţional, o investiţie vitală pentru România, investiţiile în infrastructura de transport reprezentând coloana vertebrală pe care se va reclădi economic România

Așteptăm cu nerăbdare răspunsul domnului ministru la interpelarea depusă pe 27 ianuarie”, a scris, pe Facebook, Gigel Știrbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here