Bătrân de 90 de ani, cu arsuri pe faţă şi mâini, în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa sa/ FOTO

Un bărbat în vârstă de 90 de ani a suferit arsuri la nivelul feţei şi pe mâini, după ce a încercat să intervină la un incendiu izbucnit, marţi, la locuinţa sa din localitatea Armăşoaia, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

“Două autospeciale cu apă şi echipaje specializate de la Detaşamentul de pompieri Vaslui şi Punctul de lucru Ivăneşti au fost trimise să intervină pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu într-o locuinţă din localitatea Armăşoaia, comuna Pungeşti. La intervenţie participă şi SVSU Pungeşti cu o autospecială de stingere cu apă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Incendiul se manifesta cu ardere generalizată, la faţa locului fiind trimisă în sprijin încă o autospecială.

”De asemenea, o autospecială de Terapie Intensivă Mobilă va prelua o victimă, proprietarul locuinţei, care a suferit arsuri la nivelul feţei şi al membrelor superioare încercând să intre în casă. Bărbatul va fi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Pompierii urmează să determine, în urma cercetărilor, cauza probabilă a izbucnirii incendiului.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here