Florinel Coman, prins fără permis pe Autostrada Soarelui. Fotbalistul FCSB s-a ales cu dosar penal

Fotbalistul FCSB, Florinel Coman, jucătorul pe care patronul Gigi Becali speră să îl vândă cu zeci de milioane de euro, are dosar penal pentru că a circulat fără permis. Poliţiştii l-au oprit, ieri, pe Autostrda Soarelui, după ce a depăşit viteza legală. Fotbalistul le-a dat oamenilor legii un permis de conducere internaţional, pe care spune că l-a obţinut în Ucraina. 

Florinel Coman a fost prins de poliție gonind pe autostradă cu 165 de km/h, fără permis de conducere valabil pentru România. Polițiștii care i-au verificat documentele au constatat stupefiați că actul prezentat de fotbalist nu este valabil.

Potrivit As.ro, Florinel Coman a obținut permisul de conducere în Ucraina și nu apare in baza de date din România.

Dacă se va dovedi că documentul este fals, sportivul riscă închisoare de la 1 la 5 ani.

„La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește Coman Florinel Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor”, au transmis autorităţile într-un comunicat.

Gigi Becali, despre Florinel Coman: „De ce să mă supăr?!”

Patronul FCSB îi ia apărea lui Florinel Coman.

„O să îi ia carnetul pentru viteză. De ce să mă supăr?! Oricărui om i se întâmplă aşa ceva”a spus Gigi Becali pentru As.ro.

Becali e convins că problemele se vor rezolva cu o simplă amendă.

„Are carnet! Dar ei nu ştiu, pentru că l-a luat în Ucraina. E valabil, dar ei au verificat doar aici, în România, şi nu era. Trebuia să îl înregistreze. Nu-i problemă. Îi dă o amendă pentru că nu l-a înregistrat”, a mai spus Gigi Becali.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here