Momente de panică în aer, la Cluj. Un avion a lovit un stol de păsări înainte de aterizare

Pasagerii unui zbor pe ruta Hurghada – Cluj-Napoca au trecut prin momente de panică, joi, înainte de aterizare.

Aeronava a lovit un stol de păsări, chiar înainte de a ateriza pe Aeroportul Internaţional Cluj. În ciudat problemelor întâmpinate, piloții au reușit să aterizeze ȋn condiţii de deplină siguranţă, relatează Ziua de Cluj.

O echipă tehnică trebuit să efectueze verificări amănunţite ale aeronavei, ȋnainte ca aceasta să poată pleca mai departe.

Avionul urma să decoleze din nou către Hurghada. Pasagerii care trebuiau sa se îmbarce pentru a merge in Egipt au fost nevoiți să aștepte câteva ore în aeroport.

„Din pricina acestui eveniment, preconizăm o ȋntârziere de cca. 3h la decolararea cursei A24005 Cluj – Hurghada, dar şi a zborurilor subsecvente Hurghada-Bucureşti şi Bucureşti-Zanzibar din cursul acestei seri.Pasagerii afectaţi de aceste ȋntârzieri au fost informaţi şi au primit asistenţă pe aeroport din partea colegilor noştri. Ne cerem scuze pentru acest eveniment neplăcut şi vă asigurăm de toată implicarea ȋntregii noastre echipe ȋn soluţionarea rapidă a situaţiei.”, au transmis reprezentanții companiei aeriene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here