Piața Agroalimentară din comuna Osica de Sus, luată cu asalt de oamenii legii. S-au aplicat amenzi/ FOTO

Oamenii legii din Olt Olt au desfășurat o acțiune punctuală în Piața Agroalimentară din comuna Osica de Sus. Acțiunea a urmărit respectarea tuturor normelor în vigoare, inclusiv combaterea evaziunii fiscale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat șase sancțiuni contravenționale în valoare de 2.400 lei, întrucât comercianții ofereau produse spre vânzare, fără a avea completate carnetele de producător și fără a deține documentele necesare care să ateste proveniența legumelor și fructelor.

„Totodată, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 1.500 lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

De asemenea, echipele mixte de control au discutat cu cetățenii, în vederea conștientizării importanței respectării măsurilor de distanțare fizică și de protecție individuală pentru a limita răspândirea virului COVID-19. Opt persoane au fost avertizate cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here