Primăvara a început cu avansări în cadrul IPJ Olt. Zeci de polițiști, avansați în grad/ FOTO

Zeci de agenți de poliție au fost avansați, azi, după ce au promovat concursul de trecere directă în corpul ofițerilor, desfășurat în luna ianuarie, la nivelul Inspectoratului de Poliție județean Olt.

În total, 24 de agenți au fost avansați, 16 agenți la gradul profesional de inspector principal de poliție, patru la gradul de inspector de poliție și alți patru la gradul profesional de subinspector de poliție.

Cei 24 de ofițeri își vor desfășura activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pe liniile investigații criminale, investigarea criminalității economice, ordine publică, poliție rutieră, criminalistic, structura de securitate, analiză și prevenire a criminalității, financiar, logistic, precum și în cadrul Serviciului Cabinet.

„Pentru cele șapte doamne și domnișoare avansate astăzi, Ziua de 1 Martie din aceste an are o dublă însemnate, aducându-le o mare realizare profesională.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt îi felicită pe cei avansați cu această ocazie și le urează succes în activitate!”, transmite Poliția Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here