Deputatul de Olt Adrian Chesnoiu: O nouă dictatură se instaurează în România sub orânduirea Dreptei!

O nouă dictatură se instaurează în România sub orânduirea Dreptei, spune, pe pagina sa de socializare, deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu, după ce parlamentarii PNL, USR și UDMR au votat împotriva celor peste 100 de amendamente depuse de parlamentarii social-democrați din Olt la proiectul Legii bugetului de stat pe anul în curs, pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare a comunităților locale.

Astfel, parlamentarii coaliției au decis sa arunce în sărăcie nu doar localitățile din Olt, ci și din alte județe unde românii au votat alte partide decât cele care dețin, azi, puterea în România.

„În plenul Parlamentului am susținut alături de colegii mei parlamentari de Olt, amendamentele la Legea Bugetului care ar fi permis continuarea și inițierea de noi proiecte de investiții pentru județul nostru.

Parlamentarii coaliției, PNL, USR+ au decis sa arunce în sărăcie localitățile din Olt și din alte județe unde românii au exprimat liber opiniile lor, altele decât cele acceptate de guvernanți.

O nouă dictatură se instaurează în România sub orânduirea Dreptei!

Guvernul Cîțu a înghețat astfel orice șansă de dezvoltare a României!”, a scris, pe Facebook, Adrian Chesnoiu.

Urmează bătălia pentru supraviețuire: asigurarea hranei zilei de mâine, explozia exodului românilor peste granițe, sărăcirea populației prin politici de dreapta falimentare, vânzarea resurselor statului, mai precizează parlamentarul oltean.

„Dumnezeu să ne aibă în paza Sa și să ne ferească de “V”- urile prăbușite ale domnului Cîțu!”, a concluzionat Adrian Chesnoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here