O femeie s-a aruncat de la etajul patru. Gest extrem făcut din cauza stresului de la serviciu

O femeie din Braşov s-a sinucis din cauza presiunilor de la serviciu. Ea s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Potrivit primelor informaţii, femeia lucra la o firmă de leasing financiar. Aceasta ar fi recurs la gestul extrem din cauza presiunilor pe care le simţea din partea şefei sale. Femeia a lăsat un bilet prin care îşi explica gestul.

„În jurul orei 13,00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului Brașov, o persoană de sex feminin este decedată. Polițiști au identificat persoana ca fiind o femeie în vârstă de 61 ani. Cadavrul a fost ridicat si transportat la Serviciul Judetean de Medicină Legală Brașov pentru efectuarea autopsiei și stabilirii cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în care se va propune solutie legală la finalizarea anchetei”, a precizat comisarul de poliție Alina-Maria Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, potrivit newsbv.ro. 

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here