Sancțiuni pentru mai mulți olteni prinși circulând după ora 23 fără motive bine întemeiate

Oamenii legii din Ot au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă măsurile anti-COVID, aplicând amenzi celor care se abat normelor în vigoare.

Astfel, au fost verificate zonele aglomerate, centrele comerciale, baruri, terase şi restaurante dar şi mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind limitarea și prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2.

„La activităţile de verificare desfășurate au participat peste 200 de forţe de ordine, fiind verificate 70 de societăți comerciale, precum şi peste 50 de mijloace de transport persoane. Totodată, au fost legitimate aproximativ 1.000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 70 de sancţiuni contravenţionale, în valoarea totală de 7.500 de lei, dintre care 58 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală în valoare de 5.500 de lei şi 12 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera cirulație în valoare de 2.000 de lei”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here