Balșul, în atenția oamenilor legii. S-a verificat TOTUL. Pentru ce s-au aplicat amenzi

Oamenii legii din Olt au acționat, ieri, în intervalul orar 18:00- 24:00 pe raza orașului Balș, precum și în comunele limitrofe s-a desfășurat o acțiune cu efective sporite, în vederea prevenirii și combaterii faptelor ilicite, precum și pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de prevenire a răspândirii virusului Covid-19, aplicând amenzi după neregulile constatate.

Acțiunea a fost organizată de poliţiştii din cadrul Poliției oraș Balș și s-a desfășurat cu sprijinul celor din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicești, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

„În acest sens, în urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 26 fiind pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, una pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, iar restul pentru alte abateri”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Totodată, în cadrul acțiunii au fost legitimate aproximativ 50 de persoane și au fost verificate 40 de societăți comerciale și controlate 23 de autovehicule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here