Compania de Apă Olt, investiții la Piatra Olt. Se va construi o stație de epurare care va avea instalații pentru tratarea și reciclarea nămolului

Orașul Piatra Olt, mai precis, în satul Bistrița Nouă, Compania de Apă Olt va construi, din fonduri proprii, o stație de epurare pe strada Cepari, pe malul pârâului Vaslui. Valoarea investiției este de aproximativ 9 milioane lei.
Stația de epurare va avea și instalații pentru tratarea și reciclarea nămolului.
„Tot în Bistrița Nouă se vor introduce pe 12,7 kilometri rețea de canalizare la care se vor putea racorda 277 de gospodării și 5 instituții publice și agenți economici, din zonă”, transmit reprezentanții CAO.
Compania de Apă Olt va mai realiza, în perioada următoare, și alte investiții în orașul Piatra Olt – rețeaua de canalizare se va extinde cu 20 de kilometri, cu fonduri europene, în cadrul proiectului cu finanțare europeană, ”Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”.
Potrivit aceleiași surse, obiectivul instituției este acela de a construi o infrastructură modernă de apă și canalizare în municipii și orașe, să ofere oltenilor apă de cea mai bună calitate și cetățenii să beneficieze de serviciile rețelelor de apă și canalizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here