Horoscop 4 martie. Berbecii își socotesc banii, să ajungă și pentru o minivacanță

Sunt lucruri cărora nu le-am acordat importanța cuvenită, dar acum punem totul în ordine, să ne meargă şi mai bine.

Vibraţia zilei este 4 şi s-avem grijă şi de casă şi de-ai noştri, cu noi cu tot!

Horoscop 4 martie PEȘTI

O să vă bucuraţi de o reuşită, poate vă angajaţi undeva, sau aţi luat un examen, vi s-a semnat un act important şi o să faceţi progrese în afaceri.

Horoscop 4 martie BERBEC

Vă socotiţi banii ca să puteţi achita facturi consistente şi să păstraţi ceva şi pentru week-end, să daţi o fugă pe undeva, că v-oţi fi săturat de stat în casă.

Horoscop 4 martie TAUR

O să interacționați cu cineva care e interesat de o colaborare cu voi şi o să evaluaţi situaţia, ca să ştiţi dacă e în avantajul vostru, sau nu.

Horoscop 4 martie GEMENI

Vă pregătiţi de o plecare, fie cu treabă, fie ca să revedeţi o persoană dragă, că a trecut prea mult timp de când nu v-aţi mai întâlnit faţă-n faţă.

Horoscop 4 martie RAC

Vă parvin nişte bani şi o să strângeţi un capital ca să jonglaţi un pic cu banii, c-aveţi de gând să luaţi diverse lucruri pentru casă şi să vă luaţi şi vouă câte ceva.

Horoscop 4 martie LEU

Voi v-aţi putea orienta spre altă zonă profesională şi să alegeţi un job mai bine plătit şi se poate să deveniți şi şefi, pe-acolo, mai ştii!

Horoscop 4 martie FECIOARĂ

Se poate rezolva, sau măcar parţial, c-o fi în etape, un proces care v-a tot pus pe jar, periodic, la fiecare înfăţişare, şi-ar fi cazul să câştigaţi.

Horoscop 4 martie BALANŢĂ

Se-anunţă cheltuieli care vă pot da, o vreme, bugetul peste cap, dar o să recuperaţi nişte bani din urmă şi se echilibrează situaţia.

Horoscop 4 martie SCORPION

O să vă impuneţi punctul de vedere într-o chestiune care ţine de serviciu, de semnarea unui contract şi de acceptarea unor noi atribuţiuni.

Horoscop 4 martie SĂGETĂTOR

V-aţi putea crea o platformă de lucru şi să vă transmiteţi opiniile, să deveniţi o voce şi să aveţi grijă, c-o să conteze şi imaginea.

Horoscop 4 martie CAPRICORN

Se pare că vă aflaţi într-o postură favorizantă şi puteţi cere un surplus salarial, un bonus, aparatură performantă, cu care să lucraţi de-acasă.

Horoscop 4 martie VĂRSĂTOR

Puteţi îndrăzni mai mult, şi la serviciu, şi în particular, şi să atingeţi un alt nivel care să vă menţină în lumina reflectoarelor.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here