Medicii din Bacău, despre starea agresorului de la Onești: Este încă intubat. Probabil va mai rămâne o perioadă la Terapie Intensivă

Managerul Spitalului din Bacău a vorbit despre starea agresorului din Onești, Gheorghe Moroșan, și a anunțat că vineri medicii stabilesc dacă pacientul poate fi audiat sau nu de polițiști. El este intubat, iar starea generală de sănătate este mediocră, a mai spus directorul unității medicale.

„Ultima actualizare o am din această dimineață, de la medicul de gardă, care îmi spunea că este în aceeași stare, intubat, urmând ca în jurul prânzului să ia decizia, împreună cu colegii, dacă îl detubează sau nu, urmând ca apoi el să-și reia funcțiile naturale ale organismului și să vedem. După amiază vom avea această informație. În continuare starea lui este mediocră, probabil că va mai rămâne o perioadă la Terapie Intensivă”, a declarat Adrian Popa, managerul Spitalului Județean de Urgență din Bacău, potrivit Mediafax.

Agresorul de la Oneşti, Gheorghe Moroşan, a fost transferat miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde i s-au efectuat analize de sânge, precum și un computer tomograf la cap, torace şi abdomen, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat.

Doi muncitori care renovau un apartament în Oneşti, judeţul Bacău, au fost omorâţi, luni seara, de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ţinut cei doi bărbaţi ostatici, după ce negocierile dintre agresor şi forţele de ordine au eşuat.

Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei murind pe loc şi altul la spitalul din Oneşti.

Poliţiştii au intervenit în forţă şi au tras mai multe focuri de armă. Agresorul a ajuns şi el la spital cu multiple plăgi împuşcate în mâini, picioare, abdomen.

Soția lui Gheorghe Moroșan a fost arestată pentru 30 de zile.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here