O femeie s-a stins din viață de durere, la 2 ore după ce și-a văzut soțul murind. Erau împreună de 60 de ani

O femeie de 78 de ani din Vaslui a murit la două ore după ce și-a văzut soțul, în vârstă de 81 de ani, încetând din viață. Cei doi erau împreună de 60 de ani.

Bătrâna din localitatea vasluiană Crețești a încetat din viață miercuri noapte, în timp ce familia îl scălda pe bărbatul ei, care murise cu două ore mai devreme, nemaifăcând față șocului de a rămâne fără cel de care a fost alături timp de 60 de ani, scrie Vremea Nouă.

”Chiar dacă pare ciudat, nu a fost vorba despre altceva, decât despre sfârșitul de film al unei povești de dragoste așa cum nu prea s-a mai văzut si care a durat, iată, aproape 60 de ani”, spun oamenii din comună.

”Nici nu apucaseră bieții oameni să îl scalde pe bătrân, cum se cuvine, creștinește, că tanti Cecilia s-a stins și ea. Doamne, nici nu poți crede că e adevărat, dar, efectiv, așa s-a întâmplat”, spun sătenii.

”Voi să vă pregătiți, căci veți avea două înmormântări”

”Voi să vă pregătiți, căci veți avea două înmormântări”, le-a spus, premonitoriu, femeia copiilor săi, când a simțit că soțul mai are foarte puțin de trăit.

“Dacă aproape 60 de ani au fost împreună, de mână, la bine și la greu, uitați-vă că ea nu a vrut să îl lase singur nici acum. Și s-a dus, după soțul ei”, spun rudele, cu ochii în lacrimi.

”Nu este absolut nicio problemă în acest caz. Decesele au survenit la două ore unul după altul. Ambii soți erau cunoscuți cu afecțiuni cronice. Medicul de familie a eliberat certificatele de deces. Nu este nicio problemă, ci doar s-a întâmplat să fie așa, ca ambii să decedeze la scurt timp, unul după altul”, au spus și reprezentații IJP Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here