Accident feroviar în Olt, soldat cu două victime. Un bărbat a ajuns la spital/ FOTO+VIDEO

Un accident feroviar a avut loc, luni după-amiază, pe raza localității Milcov, unde un automotor a lovit un excavator. Conducătorul acestuia a fost rănit și a ajuns la spital. Un bărbat aflat în automotor a avut și el nevoie de asistență medicală.

La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerări grele, două autospeciale de stingere, prevăzute cu accesorii pentru descarcerare și un echipaj SMURD, dar și un echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

„În accident au fost implicate un automotor și un excavator.

În urma evenimentului, conducătorul excavatorului, în vârstă de 54 de ani, din comuna Bordeiești, județul Vrancea, a fost rănit.

Pacientul a fost preluat de echipajele medicale, conștient, politraumatizat prin accident feroviar și transportat la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Echipajul SMURD a mai asistat la locul evenimentului un bărbat aflat în automotor, în vârstă de 41 de ani, din comuna Șopârlița, cu traumatism la membrul inferior drept.

Pacientul a refuzat, însă, transportul la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here