A născut Gina Pistol! Gestul făcut de Smiley în urmă cu câteva ore/ VIDEO

A născut Gina Pistol! Prezentatoarea de la Antena 1 a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Partenerul vedetei, Smiley, a fost surprins, în urmă cu câteva ore, la o florărie din Capitală, din apropierea spitalului.

Vedeta a adus-o pe lume, marți, 9 martie, pe fetița ei și a lui Smiley. Cântăreţul a fost fotografiat, în zona Victoriei, în timp ce cumpăra două buchete mari de flori, de la o florărie aflată în apropiere de Spitalul Sanador.

„Asa incepe fericirea. Suntem deja 3. Fetita nostra s-a nascut astazi, este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar @DanaOprescu, medicul nostru, ne-a spus ca este perfecta. Multumim pentru toate gandurile si urarile. Revenim cat de curand cu vesti, imediat ce vom fi in stare”, a scris Gina Pistol pe Facebook.

În luna septembrie a anului trecut, Gina Pistol și Smiley au anunțau că vor deveni părinți pentru prima dată. Extrem de emoționați, cei doi îndrăgostiți au făcut anunțul mult așteptat prin intermediul unui videoclip, postat pe canalul de YouTube al cântărețului. Sarcina a fost o mare surpriză, însă una extrem de frumoasă și plină de fericire.

Vestea că vom avea un copil împreună a fost o mare bucurie și o mare surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm veseta asta pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că este surpriză până la capăt și toate lucrurile sunt așa cum trebuie”,  a declarat Gina Pistol.

Noi doi vom deveni părinți. Eu personal încă procesez informația. Ușor, ușor încep să realizez că vor apărea multe schimbări în viața mea, în viața Ginei. Trebuie să modific puțin casa, să-mi schimb programul”, spunea artistul.

Gina Pistol și Smiley au pregătit dormitorul bebelușei. Ei au decis ca în camera fetiței lor să predomine culoarea roz-pudră. Un îngeraș din ceramică și o veioză în formă de flamingo sunt două dintre piesele-cheie din încăpere.

Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum, mai trebuie să mă mai uit prin ea, pentru că am eu așa, o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum, mă uit în fiecare zi în ea. Așa… kit-ul pentru recoltarea celulelor stem. Și acum stau și aștept”, a mărturisit vedeta Antenei 1 într-o filmare postată pe social media de curând.

Gina Pistol a avut probleme cu greutatea în ultimele două luni de sarcină. Vedeta a dat de înşeles că au început să se acumuleze kilogramele! „Am achiziționat un cântar care arată kilogramele reale și mi-a dat cu tristețe. Plâng în mine, plâng. Ideea este că nu am pus foarte multe kilograme, mi-a zis Mona, fata care îmi face masaj o dată pe săptămână, pentru drenajul limfatic, dar sunt multe kilograme.

Nu știu cum să vă explic ca să mă înțelegeți. Și trebuie să fac ceva, n-am cum, dar nu, nu pot să vă spun câte kilograme am, dar d-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos. A fost șocul zilei. Eu am văzut, știu că sunt mai pufoasă că nu mai sunt cum eram în urmă cu șapte sau opt luni, dar nu mă așteptam să fie așa multe kilograme și mai am două luni”, a scris Gina Pistol într-un Insta Story.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here