Accidentul din Slatina: 5 victime, dintre care o fetiță, un bărbat și o femeie, la spital. Noi imagini, FOTO și VIDEO, de la fața locului

În accidentul petrecut miercuri seară în Slatina au fost implicate trei autoturisme în care se aflau cinci persoane. O fetiță de un an și zece luni, un bărbat de 25 de ani și o femeie de 29 de ani au ajuns cu răni la spital. 

Evenimentul rutier s-a petrecut pe strada Cireașov, în zona magazinului Dedeman.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu, în accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau cinci persoane.

Fetița și bărbatul au suferit traumatisme cranio-faciale, iar femeie mai multe traumatisme.

Cu toții au fost transportați la Unitatea de Primire Urgență din cadrul Spitalului Județean Slatina.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, au intervenit, în municipiul Slatina, strada Cireașov, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau cinci persoane, printre care și o minoră de un an și zece luni.

Până la sosirea echipajelor, minora a fost transportat la UPU Slatina, cu un autoturism particular. Aceasta era conștientă și prezenta un traumatism cranio-facial.

Echipajul SMURD a preluat și transportat la UPU Slatina, un bărbat, șofer, în vârstă de 25 de ani, din Slatina, cu traumatism cranio-facial.

Echipajul SAJ a preluat o femeie, în vârstă de 29 de ani, din Slatina, politraumatizată prin accident rutier. Pacienta a fost transportată la UPU Slatina.

Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului și care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic”, a declarat Alin Băsășteanu.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, desfășurând activități pentru stabilirea situației de fapt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here