Prefectul de Olt a primit o importantă funcție politică în cadrul PNL Olt

Prefectul de Olt, Florin Homorean, revenit în cadrul PNL Olt după ce Codul Administrativ a fost modificat în sensul că prefecții și subrefecții sunt asumați politic, a primit și o importantă funcție politică în cadrul PNL Olt.

Este vorba de funcția de prim-vicepreședinte al organizației, informația fiind confirmată de liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu.

„Florin are o istorie alături de Partidul Național Liberal – Filiala Olt, care se duce câțiva ani în urmă. El și-a încetat activitatea în cadrul Biroului Politic Județean (…); conform legislației de atunci, prefectul nu avea voie să fie înregimentat politic și i-a încetat această calitate. Acum, după ultimele modificări asuăra Codului Administrativ, prefectul este asumat politic, cum era și firesc să fie. Era logic la Florin să revină alături de noi cu acte în regulă, să spunem așa, și cred că merită această poziție de prim-vicepreședinte. A fost propunerea mea oe care am făcut-o colegilor din Biroul Politic Județean și a fost validată în unanimitate. Cunoaște foarte bine organizațiile, cunoaște primarii noștri, cunoaște toți primarii, cunoaște membrii noștri de partid și am considerat că este o poziție pe care o merită și pe care va face treabă din punct de vedere politic”, a declarat, miercuri seară, în cadrul emisiunii „De la stânga la dreapta” de la postul local de televiziune OltTV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here