Primăria Slatina caută personal medical pentru centrele de vaccinare anti-COVID Ce trebuie să știe cei interesați

Se va organiza interviu, zilele următoare, pentru selecția personalului care își va desfășura activitatea în centrele de vaccinare împotriva COVID-19 din Olt.

Se caută, de asemenea, și medici care își exercită profesia în condițiile legii.

„În conformitate cu prevederile art.2 din Ordinul nr.73/83 din 29 ianuarie 2021, Primăria municipiului Slatina, organizează joi, 08.04.2021, ora 15,00, la sediul din str. Mihail Kogălniceanu nr. 1, interviu pentru selecția personalului care își va desfășura activitatea în centrele de vaccinare împotriva COVID -19, respectiv medici care își exercită profesia în condițiile legii”, potrivit unui comunicat al Primăriei Slatina.

În vederea participării la interviu persoanele interesate vor depune la sediul Primăriei municipiului Slatina următoarele documente:
– cerere pentru intrarea în relație contractuală cu Primăria municipiului Slatina pentru realizarea activității de vaccinare împotriva COVID -19
– copia actului de identitate in termen de valabilitate, precum și copii de pe certificate de căsătorie și de naștere, acolo unde este cazul
– copie de pe diploma de licență
– copie de pe certificatul de medic
– copie de pe certificatul de membru al organizatiei profesionale
– copia avizului anual pentru exercitarea profesiei de medic, cu viza pe anul în curs
– copia asigurării de malpraxis valabilă

„Copiile de pe actele depuse la dosar se prezintă în copii legalizate sau însoţite de documentele originale, care se certifică pentru conformitatea cu original. Înscrierea la interviu se va face la sediul instituției până miercuri, 07.04.2021, ora 16,30”, se mai arată în comunicat.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituţiei, Compartimentul Resurse Umane, Funcții Publice, Pregătire Profesională şi la telefoanele (0249) 439233, (0249) 439377.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here