Alex, un băieţel de doar 2 anişori, a fost ucis lângă locul de joacă, la doi paşi de casă/ FOTO

Tragedie în Dumfries, Marea Britanie, acolo unde un băiețel român a murit la doar 2 anişori, după ce a fost spulberat de o maşină, lângă locul de joacă. Nenorocirea s-a produs pe o stradă aflată în apropierea casei unde Alex locuia împreună cu părinţii şi frăţiorul mai mare.

Accidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, în Charnwood Place din Dumfries, iar acum poliţia cere ajutorul cetăţenilor, celor care au fost martori ai tragediei sau care au camere de supraveghere în zona respectivă. Oamenii sunt rugaţi să ofere orice informaţie legată de tragedia de vineri seară, pentru ca autorităţile să poată stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Din primele informaţii, scrie publicaţia The Mirror, micuţul Alex Radan a fost lovit de maşină în jurul orei 18.50. Se pare că băieţelul a fost spulberat de un autoturism Honda Civic în momentul în care a părăsit locul de joacă, îngrădit, aflat în mijlocul străzii, aproape de casa unde Alex locuia împreună cu părinţii lui, Cristina şi George, şi frăţiorul lui mai mare.

După ce a fost lovit de maşină, băieţelul de numai 2 anişori a fost dus la spital, însă a murit la scurt timp, lăsând în urma lui o familie devastată.

Flori și iepuraşi de pluș pentru Alex, la locul tragediei

Un iepuraș alb, flori şi lumânări marchează locul unde micuțul Alex și-a pierdut viața, în timp ce vecinii au mărturisit că sunt șocați și că nu le vine să creadă ce s-a întâmplat.

Un localnic a declarat pentru Daily Record că există îngrijorări în comunitate, cu privire la locul unde se află locul de joacă:

“Este foarte trist. Băiatul se jucase în parc și, când traversa drumul, a fost lovit de mașină. Nu poate fi decât cel mai cumplit coșmar al fiecărui părinte. A fost un accident teribil. Nu numai că un băiețel și-a pierdut viața, dar și o familie și-a pierdut copilul. Acest parc situat în mijlocul drumului a fost întotdeauna o preocupare pentru rezidenți”.

Poliția cere ajutorul martorilor

Poliția a lansat o anchetă asupra incidentului și a făcut apel pentru martori.

“Părinții tulburați ai lui Alex, Cristina și George și fratele său mai mare sunt devastați în urma pierderii lor tragice și au cerut să fie lăsați să plângă în pace. Încă o dată, aș dori să transmit cele mai sincere condoleanțe familiei lui Alex și gândurile noastre rămân la ei și la toți cei afectați direct de acest eveniment tragic. Ancheta cu privire la acest accident rămâne în curs de desfășurare și cerem oricui a fost în zonă și a fost martor la evenimente să se prezinte la Poliție”, a declarat sergentul Bob McNay, de la unitatea de poliție rutieră, potrivit The Herald.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here