CARANTINĂ: Forțele de ordine din Olt, filtre la intrarea și ieșirea din Drăghiceni/ FOTO

Carantină zonală pentru comuna Drăghiceni. Forțele de orine oltene acționează la intrările și ieșirile din comună pentru ca măsurile impuse să fie respectate.

Astfel, pentru aceasta, au fost mobilizate efective de jandarmi, care, alături de polițiști, au misiunea de a realiza filtre la intrarea și ieșirea din zona carantinată, de a constitui patrule auto și pedestre în vederea menținerii unui climat de ordine publică și de a preveni orice incident.

„Este strict interzisă intrarea/ieșirea în/din zona carantinată prin alte zone și căi de acces decât cele deschise circulației publice de pe drumurile județene, comunale și forestiere.

De asemenea, circulația și staționarea în spații publice a persoanelor sunt interzise, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza declarației pe proprie răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.

Recomandăm cetățenilor comunei, precum și celor care tranzitează zona carantinată:

  • Să păstreze distanțarea fizică;
  • Să limiteze la maxim deplasările în/din localitate
  • Să poarte masca de protecție;
  • Să nu se expună la riscuri, ce le pot pune viața în pericol.

Se permite tranzitarea localității carantinate de către persoanele care nu au domiciliul pe raza acesteia, fiind interzisă oprirea în localitate, accesul persoanelor și vehiculelor în/din localitate se face numai prin filtrele instituite de către forțele de ordine”, transmite Jandarmeria Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here