Incendiu izbucnit în supermarketul VMG de pe bulevardul A.I. Cuza din Slatina. Pompierii intervin în forță!/ FOTO

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, în supermarketul VMG de pe bulevardul A.I. Cuza din Slatina. Pompierii intervin în forță. Au fost evacuate 12 persoane.

Pompierii intervin cu mai multe autospeciale de stingere. La fața locului se află și un echipaj SMURD.

Preventiv, din apartamentele învecinate au fost evacuate 12 persoane.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD, acționează în municipiul Slatina, bulevardul Alexandru Ioan Cuza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un magazin mixt, aflat la parterul unui bloc de locuințe.

La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta, cu flacără și degajări mari de fum, în interiorul magazinului, cu posibilități de propagare.

Incendiul a fost localizat rapid, fiind evacuate, preventiv, 12 persoane.

În acest moment se acționează pentru îndepărtarea efectelor negative. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

În urma incendiului au ars tavanul magazinului pe circa 30 de metri pătrați, parțial tocăria din PVC, s-au deteriorat pereții magazinului și mai multe vitrine frigorifice. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric, produs la o vitrină frigorifică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here