Acasă Național Scandal monst...

Scandal monstru pe scena politică. Dacian Cioloș a explodat: Este inacceptabil

Scandal monstru pe scena politică după ce premierul Florin Cîțu a decis demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății. Dacian Cioloș îl critică aspru pe premier pentru modul în care acesta a luat decizia.

Demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății a generat un război pe scena politică. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, liderul PLUS Dacian Cioloș a reacționat dur susținând că modul în care a procedat premierul „este absolut inacceptabil”.

Totodată, el a mai subliniat faptul că din cauza unor probleme de sănătate nu va putea interveni public, însă a precizat că va avea loc o ședință în cadrul USR PLUS, în care se va decide ce se va întâmpla după ce acest demers.

„Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS și a Coaliției, este absolut inacceptabil.

Din păcate, în aceste zile sunt în recuperare medicală și nu pot interveni public.

Vom avea imediat o ședință a conducerii Alianței USR PLUS și vom decide împreună ce vom face. Dragoș Tudorache, președintele executiv PLUS, va exprima punctul nostru de vedere public în orele următoare”, scrie Cioloș pe Facebook.

O reacție nervoasă vine și din partea liderului PSD, Marcel Ciolacu. Într-o postare pe pagina de Facebook, acesta susține că demiterea lui Vlad Voiculescu a fost făcut mult prea târziu, în timp ce mulți români și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea.

Totodată, liderul PSD susține că PNL, USR PLUS și UDMR ar trebui să pună „un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară”.

„Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea!

Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen.

4 luni în care Iohannis a tăcut, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!

PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel calamități în fruntea Sănătății, precum Voiculescu sau Tătaru. E timpul să pună un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară!”, a spus Marcel Ciolacu.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here