Acasă Național Doliu în spor...

Doliu în sportul românesc! A murit fondatorul unui club din România. Durere profundă

Este vorba despre fostul consilier local și director al CSM Satu Mare, Fogel Laszlo. Conform informațiilor transmise recent de Primăria Satu Mare, regretatul om politic a murit în această dimineață.
Doliu în sportul românesc! A murit fondatorul unui club din România. Durere profundă

Primăria Satu Mare a anunțat astăzi, pe propria pagină de socializare, „trecerea în neființă a celui care a fost directorul CSM Satu Mare și fost consilier municipal, László Fogel.”

Regretatul om politic a adus o „remarcabilă contribuție” în serviciul public și a acționat în calitate de consilier municipal timp de 20 de ani, în perioada 1996-2016, dar și director și fondator al CSM Satu Mare.

Potrivit sursei menționate, Fogel Laszlo „a întruchipat reţinerea calmă, curajul ferm şi integritatea de neclintit” iar decesul acestuia a lăsat în urmă un gol de neumplut.

Primăria Satu Mare amintește că Fogel Laszlo a avut o contribuție de durată la dezvoltarea orașului și a sportului din Satu Mare.

„Cu durere profundă, anunțăm trecerea în neființă a celui care a fost directorul CSM Satu Mare și fost consilier municipal, László Fogel. Nu vom uita remarcabila contribuţie în serviciul public, în calitate de consilier municipal timp de 20 de ani, în perioada 1996-2016, dar și director și fondator al CSM Satu Mare, clubul de care se leagă cele mai mari performanțe ale sportului sătmărean din ultimii 14 ani.

László Fogel prin sprijinul său, a avut o contribuţie de durată la dezvoltarea orașului, a sportului sătmărean. El a întruchipat reţinerea calmă, curajul ferm şi integritatea de neclintit. Memoria sa va rămâne mereu în inimile noastre, iar plecarea sa lasă în urmă un gol de neumplut. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este scris într-un mesaj postat pe Facebook.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here