Acasă Național Dezvăluirea c...

Dezvăluirea care va stârni un scandal imens! Vlad Voiculescu rupe tăcerea. S-a raportat totul greşit

Vlad Voiculescu a facăut vineri, 16 aprilie, o dezvăluire ca va stârni un scandal imens! Conform celor spuse de către fostul ministru al Sănătății în conferința de presă de la finalul mandatului, există o diferență fundamentală între „numărul real de morți și cel raportat”.

Vlad Voiculescu a transmis în conferința respectivă că „există diferențe fundamentale înre numerele reale și cele raportate”, conform investigației realizate de către echipa lui.

„Îl rog pe domnul ministru interimar să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale anul trecut, cu privire la raportarea deceselor din spitalele COVID-19. Nu aș vrea să arunc numere pentru că nu am reușit să documentăm acest lucru, dar investigația noastră ne arată că există diferențe fundamentale înre numerele reale și cele raportate”, a declarat Vlad Voiculescu.

Totodată, acesta a transmis și un mesaj pentru Florin Cîțu. Fostul ministru al Sănătății îl roagă, „dacă tot avem un ministru interimar care cunoaște istoria anului trecut”, să fie atent la situația din Unifarm.

„A primit prin ordonanță de urgență anul trecut 1,2 miliarde. Este una dintre companiile în pericol de dispariție ale statului român, este unul dintre marile furturi, marile jafuri ale pandemiei, cel mai mare cu siguranță. Ar fi bine dacă în acest interimat aceste două lucruri ar fi clarificate, mai ales cele legate direct de partidul care îl susține pe domnul premier și sunt direct legate de ceea ce s-a întâmplat în guvernarea anului trecut”, a completat Voiculescu.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here