Se spală rețelele publice de alimentare cu apă. Lucrări la Slatina și Slătioara. Ce transmite CAO

Compania de Apă Olt intervine, săptămâna viitoare, la Slatina și Slătioara, pentru spălarea reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă.

Potrivit informării venite din partea Companiei de Apă Olt, intervențiile vor avea loc de luni până joi.

„Compania de Apă Sediul Secundar Slatina va efectua spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă în municipiul Slatina şi comuna Slătioara, în zilele de 19, 20, 21 şi 22 aprilie 2021.

Programul acestor lucrări :
-19 şi 20 aprilie 2021, spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă, din partea de jos şi din partea de sus a municipiului Slatina, de la ora 21³° până a doua zi la ora 5³°.

-21 şi 22 aprilie 2021, spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă, din partea de sus a municipiului Slatina şi din comuna Slătioara, de la ora 21³° până a doua zi la ora 5³°.

FOARTE IMPORTANT: Furnizarea apei potabile nu va fi oprită, în timpul spălării rețelelor publice de alimentare cu apă din cele două localități.

Pe parcursul desfăşurării lucrărilor şi o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidităţii apei şi fluctuaţii de presiune.

Menționăm că aceste lucrări de spălare a rețelelor publice de alimentare cu apă, care se efectuează periodic, sunt necesare pentru îmbunătățirea calității apei furnizate și pentru eliminarea problemelor de turbiditate.
Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru disconf
ortul creat!”, transmite CAO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here