Deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu: Sectorul vitivinicol are în continuare nevoie de sprijin

Sectorul vitivinicol are în continuare nevoie de sprijin, trage un semnal de alarmă deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu.

Afirmația a fost făcută de parlamentarul social-democrat după ce, în Plenul Camerei Deputaților din săptămâna aceasta, a fost aprobată Ordonanța de Urgență care a instituit o schemă de ajutor de stat, cu caracter temporar, pentru stimularea activității producătorilor din sectorul vitivinicol.

Este vorba de acordarea unei subvenții egală cu echivalentul în lei a 500 euro/ha, dar nu mai mult decât echivalentul în lei a 100.000 euro pentru același beneficiar, anunță Chesnoiu.

„Am observat că în absolut toate Ordonanțele de Urgență emise de guvern în anul 2020 se vorbește de efectele crizei economice cauzate de pandemia de Covid – 19!

Parcă domnul Cîțu zicea că nu avem criză economică în România, nu?

Din păcate este o criză economică destul de amplă, care se simte din ce în ce mai aprig!

Aștept cu interes să văd dacă și după data de 6 decembrie 2020(ziua aceea în care românii și-au dat votul) membrii actualei Monstruoase Coaliții vor aplica soluții de susținere a economiei românești.

Sau se vor rezuma oare la aceeași atitudine ca în cazul creșterii pensiilor, salariilor, indemnizațiilor sau alocațiilor copiilor, adică doar promisiuni de campanie ca mai apoi să ne arate adevărata majorare – ZERO?!”, a scris, recent, pe pagina sa de socializare, Adrian Chesnoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here