Siminica Mirea: PSD a avut dreptate când a spus că datele pandemiei au fost falsificate

Înființarea comisiei de anchetă solicitată de către Partidul Social Democrat care să cerceteze informația conform căreia datele oficiale legate de pandemia de COVID-19 nu ar reflecta realitatea este extrem de necesară, o spune, răspicat, senatoarea de Olt Siminica Mirea.

Nu mai există niciun dubiu privind faptul că PSD a avut dreptate când a spus că datele pandemiei au fost falsificate, precizează senatoarea social-democrată. În schimb, a fost nevoie de ceartă între cei aflați la guvernare pentru a scoate în evidență acest lucru, mai spune ea.

„Românii au nevoie și trebuie să cunoască ADEVĂRUL! În caz contrar, luni, cei care nu vor susține prin VOT înființarea comisiei de anchetă, își demonstrează din nou complicitatea la cel mai mare jaf din istoria României!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Siminica Mirea.

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii, susține că „există diferenţe fundamentale” între cifrele raportate şi cele reale în ceea ce priveşte decesele din cauza COVID. Voiculescu a afirmat vineri că a început o investigație în acest sens, pe care nu a finalizat-o, și îl invită pe premierul Florin Cîțu, care este și ministru interimar al Sănătății, să „revadă metodologia” de raportare a deceselor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here