Prima apariţie a Reginei după funeraliile Prinţului Philip. Momente inedite

Prima apariţie a Reginei Elisabeta a II-a după funeraliile prinţului Philip. Suverana a fost fotografiată la volanul unui Jaguar.

Monarhul în vârstă de 94 de ani s-a plimbat pe moşia familiei regale de la Windsor. Regina a declarat că nu va mai conduce pe drumuri publice, după un accident din 2019, în care a fost implicat Prinţul Philip.

O înmormântare discretă

Regatul Unit şi-a luat adio, sâmbătă, de la Prinţul Philip. Din cauza restricţiilor impuse de pandemie, la înmormântarea regală au putut participa mai mult de 30 de persoane, iar lista invitaţilor a fost decisă personal de Regina Elisabeta a doua. În Biserică, suverana a stat singură, la distanţă de ceilalţi participanţi şi toată lumea a purtat măşti.

Regina a plâns şi a plecat prima de la capelă, imediat după ce sicriul Prinţului Philip a fost coborât în cripta regală. Alți membri ai familiei regale s-au oprit să discute în afara capelei, după ce au părăsit slujba. Spre ieşirea din capelă, Regina Elisabet a II-a a fost condusă de decanul de Windsor.

Corul a cântat imnul național în timp ce participanții au stat în picioare. „The Lament” a fost interpretat de un militar al Regimentului regal din Scoția, iar „Buglers of the Royal Marines” au cântat „The Last Post”, iar sicriul cu Prinţul Philip a fost coborât în Cripta Regală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here