Caz revoltător în Cluj! Bebeluș mort, după ce a fost născut pe ascuns acasă și abandonat în cadă

Foto: b1.ro

Caz înfiorător în județul Cluj! O tânără de 32 de ani a născut un bebeluș pe ascuns, iar apoi l-a abandonat într-o cadă, unde a fost găsit mort câteva ore mai târziu.

O tânără de 32 de ani a născut un bebeluș pe ascuns, iar apoi l-a abandonat într-o cadă, unde a fost găsit mort câteva ore mai târziu.

Femeia a născut acasă, ascunzând faptul că era însărcinată chiar și față de familie. După ce a născut-o pe fetiță, a lăsat-o în cadă să moară.

Tânăra mamă mai are cinci copii și este din Rugăsești, județul Cluj. Se pare că ar fi născut vineri noaptea, fără ca nimeni se știe. Fratele femeii a sunat la ambulanță atunci când a văzut că aceasta sângera puternic și a cerut intervenția de urgență a medicilor. Atunci a fost găsit și nou-născutul mort în cadă.

Potrivit cadrelor medicale, fetița s-a născut vie, chiar la termen, dar a murit în cele câteva ore în care a fost lăsată nesupravegheat în cadă.

Femeia a fost dusă la spital, unde a fost internată, iar fetița a fost preluată de medicii legiști. Aceștia au stabilit că fetița a intrat în stop cardiorespirator provocat de o hemoragie masivă, după ce mama nu a tăiat corect cordonul ombilical, potrivit ZiuadeCluj.

Cunoscuții femeii au dezvăluit faptul că soțul ei ar fi părăsit-o și că ea avea o relație cu un alt bărbat, cu care se presupune că a făcut copilul.

Deocamdată, anchetatorii iau în calcul 3 variante în acest caz: avort provocat, avort spontan sau pruncucidere. Însă toate indiciile duc spre ultima variantă.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here