Noi imagini, FOTO și VIDEO, de la incendiul izbucnit la Secția de Psihiatrie a Spitalului Slatina

Au apărut noi imagini de la incendiul izbucnit, azi, la Secția de Psihiatrie a Spitalului Slatina.

Conform primelor informații, 37 de persoane au fost evacuate și șase persoane s-au intoxicat cu fum.

Potrivit Managerului Spitalului Județean Slatina, Dan Stana, nu există victime în urma incendiului, iar acesta a declarat că incendiul a fost provocat de un pacient aflat în sevraj.

„La secția de Psihiatrie, care se află într-o locație exterioară a spitalului, am avut internați 37 de pacienți, dintre care 29 dintre ei pe acut și 8 pacienți cronici. Unul dintre pacienții cronici a intrat în sevraj și a fost izolat într-o cameră special amenajată a secției de Psihiatrie și se pare că acesta a provocat incendiul în acel izolator, numai în acel izolator, dar fumul s-a împânzit în toată clădirea”, a declarat Dan Stana.

Un incendiu a izbucnit, miercuri la amiază, la Secția de Psihiatrie a Spitalului  Slatina. Zeci de pacienți au fost evacuați, iar la fața locului intervin pompierii.

Pentru gestionarea situației pompierii de la ISU Olt au acționat cu 4 mașini stingere, 1 Autoscară, 1 descarcerare, 7 ambulanțe SMURD, 6 ambulanțe SAJ, de la ISU DJ: 1 mașină stingere, 1 autospecială transport victime multiple, 2 ambulanțe SMURD, 1 Spital Mobil, de la ISU TR: 1 autospecială transport victime multiple, 2 Ambulanțe SMURD, ISU VL: 2 ambulanțe SMURD.

În cele din urmă, incendiul a fost lichidat.

Clădirea a fost modernizată de curând și are toate avizele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here