Gestul oribil al unui bărbat din Teleorman: Şi-a legat câinele de maşină şi l-a târât kilometri întregi pe şosea

Un câine a fost legat de o mașină și târât mai mulți kilometri, în Teleorman. Incidentul a fost semnalat pe Fii Observator. Polițiștii l-au identificat pe proprietarul animalului şi l-au amendat.

Incidentul a avut loc miercuri dimineaţa în localitatea teleormăneană Crângeni. Bărbatul a dat dovadă de inconştienţă şi în acelaşi timp de o cruzime fără margini. Din imaginile trimise pe Fii Observator, se vede cum un copil stă în portbagajul unei maşini și trage după el un câine, care era legat cu o sfoară. Potrivit celui care a trimis aceste imagini, bietul animal a fost tărăt pe şosea o distanţă destul de mare.

Martor: Eram întâmplător prin zonă, mă îndreptăm către o localitate învecinată. În primă fază am văzut copilul în portbagaj, lucru care m-a șocat foarte tare. Ulterior am văzut și ca trăgea după mașina un animal legat de un bâţ sau de o sfoară.

După ce au apărut în spațiul public, imaginile revoltătoare cu bietul animal au ajuns şi în atenția polițiștilor. Astfel, bărbatul s-a ales cu amendă.

„Referitor la apariția în spațiul public a unor imagini foto/video în care este reclamată maltratarea unui cățel, precum și transportarea unui minor în portbagajul unui autoturism, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman s-au sesizat din oficiu, la acest moment efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, urmând a se stabili cu exactitate întreaga situație de fapt. De asemenea, conducătorul auto va fi sancționat conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice”, au informat reprezentanţii IPJ Teleorman.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here