Olt: Virusul UCIGAȘ l-a secerat la doar 49 de ani. Două decese, ieri, în județ

Alte două persoane din Olt au murit, ieri, după ce s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2. Este vorba de doi bărbați, unul dintre ei de numai 49 de ani.

Bărbatul de 49 de ani, din Bălteni, a fost internat în 4 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Slatina și în aceeași zi a venit și rezultatul testului, confirmând prezența virusului în organism.

El a decedat ieri, medicii spunând că a intrat în stop cardiorespirator. La cauzele decesului au mai fost insuficiența respiratorie acută și infecția cu COVID-19.

De precizat că bărbatul suferea de obezitate de gradul II.

Tot ieri și tot la spitalul din Slatina a mai murit un bărbat, de 65 de ani, internat în data de 8 aprilie. Suferind de trombocitopenie, el a fost confirmat și cu noul coronavirus. După deces, medicii au notat în documentele medicale „Stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie acută, insuficiență renală acută, bronhopneumonie, infecție Covid-19”.

Până acum, 342 de persoane din Olt au murit în urma infecției cu COVID-19, potrivit datelor transmise de Direcția de Sănătate Publică.

35 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în Olt, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Datele oficiale mai arată că, de la începutul pandemiei, 14.036 de persoane s-au îmbolnăvit de COVID-19 în județ.

Până acum, au fost efectuate 51.657 de teste, iar 68.772 de oameni au fost vaccinați împotriva COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here