Primăria Slatina, start distribuirii tichetelor sociale de Paște. Peste 4.000 de slătineni, pe lista beneficiarilor

Primăria municipiului Slatina, start acțiunii de distribuire a Tichetelor Sociale de Paște.

Operațiunea se va derula de azi, prin intermediul Poștei Române.

Astfel, din numărul total de 4.403 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 4.348 persoane.

„Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 1 – 26 februarie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie electronic la adresa office@das-slatina.ro.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte”, se arată într-un comunicat al Primăriei Slatina.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 136 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here