Un tânăr de 26 de ani fără permis a provocat un accident într-o localitate din Gorj. A fugit de la locul faptei

Un tânăr a fost reţinut după ce a condus fără permis şi a provocat un accident rutier, părăsind locul faptei, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Novaci au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un tânăr de 26 de ani, din comuna Baia de Fier, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără a deţine acest drept şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

“La data de 6 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, tânărul, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 35 Baia de Fier, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune cu un zid de beton, ocazie cu care a rezultat rănirea conducătorului auto şi avarierea autoturismului.

Cu ocazia audierii, conducătorul auto a declarat că ar fi suferit leziuni după ce ar fi căzut în incinta locuinţei.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a precizat Miruna Prejbeanu.

Joi, poliţiştii din Novaci îl vor prezenta pe tânăr cu propuneri procedurale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here